Indput er studiemagasinet både for dig og mig.
Vi er en fast redaktion men modtager meget gerne henvendelser og indlæg fra alle og enhver, der har lyst til at skrive med og på den måde prøve kræfter med at give sine tanker et udtryk og sin mening et modspil. Det være sig indlæg omhandlende både bladet, studiet og ikke mindst psykologien. Psykologien i skikkelse af fænomenet mennesket, der på nærmest kamæleonagtig og forunderlig vis tager sig ud og skifter form og farve alt efter forskellige indre og ydre omstændigheder.

Hvorfor? Fordi det gavner både os selv og vores omverden at stoppe op, slå automatpiloten fra, fjerne øjnene et øjeblik fra pensumbøgerne eller hverdagens trummerum og se, hvad der så sker. Sæt din viden, fantasi, forholdemåder og forestillinger i spil og fold dig ud i forhold til alle tænkelige perspektiver på psykologien – som almenmenneskelig præmis, som fag eller profession, som fortolkningsværktøj over for tilværelsens totalteater.

akademia-logo.jpg
Screen Shot 2017-10-13 at 12.00.01.png
 

Akademia

’Akademia’ er en føljeton, der giver indblik i forskellige opgaver og specialer. Formålet med føljetonen er bl.a. at give inspiration til opgaveemner og at sprede viden på en lettilgængelig måde.

Har du skrevet en bacheloropgave eller et speciale som du kunne tænke dig at dele med Indputs læsere?

Praktika

’Practica’ er en føljeton, der giver indblik i forskellige former for praktikophold for psykologistuderende. Formålet med føljetonen er bl.a. at give inspiration til yngre studerende, som stadig overvejer, hvad de skal bruge deres praktikpoint til samt at sprede viden om psykologhvervet på den anden side af studierne på en lettilgængelig måde.

Har du været i et spændende eller anderledes praktikforløb og gjort dig erfaringer som du kunne tænke dig at dele med dine medstuderende?

Boganmeldelse

Find den fedeste bog du kan forestille dig, få en aftale om at anmelde den i Indput, og behold bogen efterfølgende.

  1. Du kan anmelde én af de bøger, vi har stående på hylden i Indput. Har du selv en bog i tankerne, skal du blot skrive en mail til Indputs boganmeldelesansvarlige på adressen: boganmeldelse@indput.dk
    Så kontakter vi forlaget og bestiller et anmeldereksemplar til dig.
  2. Når vi har skaffet et anmeldereksemplar, kontakter vi dig.
  3. Når bogen er anmeldt, er den din til evigt eje.
  4. For at holde styr på alle boganmeldelser, underskrives en kontrakt ved afhentning af bogen. Der er en tidsfrist på 2 måneder for aflevering af boganmeldelsen. Overskrides denne, skal du betale bogens fulde pris.