Du er altid velkommen til at komme forbi til kaffe, godter og aktiviteter, når der er release i Indput. Find dato og information om næste release på vores Facebook-side eller på forsiden.


 

Release på
"Rus" 

Indput nr. 1, 50. årgang

11.10.18

Endnu en skøn release er i minderne. Denne gang var temaet "Rus", et emne der blev berørt på forskellig vis gennem litteraturen; der var både "køleskabs poesi" og højtlæsning. Alt sammen nydt med en lækker græskartærte. På redaktionen begynder vi så småt at glæde os til at se jer igen til release på næste blad, den 5. december. Ind til da, kan du nå at læse de artikler, du mangler, på www.indput.dk og mindes sidste release med os lige her.

Læs bladet

Åbner PDF i nyt vindue


 

Release på
"Fremtid" 

Indput nr. 4, 49. årgang

24.05.18

Da Indput bød velkommen til release på semestrets andet blad, med temaet "fremtid", skinnede solen og der var hygge og grillpølser. Selvom vi nu så småt er gået på sommerferie, skal I ikke snydes for et tilbageblik på denne skønne dag. Nåede du ikke forbi til release og er selv gået på sommerferie? Så frygt ikke, bladet findes også i digitalt format på Indput.dk. Vi ønsker jer alle en herlig sommer og glæder os til at se jer igen til efterårsemestret!

Læs bladet

åbner PDF i nyt vindue


 

Release på
"Kønnet og udyret" 

Indput nr. 3, 49. årgang

22.03.18

Indput fejrede sin nyeste udgivelse med boller, kaffe, kønsfarvet pynt og kønsneutrale kagemennesker - for hvem siger, de skal være binært opdelt i kagemænd og kagekoner?

Oplæg ved Ro Robotham: 'Politisk aktivisme som psykolog: transkønnedes adgang til sundhed i Danmark'.

Læs bladet

åbner PDF i nyt vindue


 

Release på
"Skæbner" 

Indput nr. 2, 49. årgang

07.12.17

Indput takker for en hyggelig release på bladet med temaet "Skæbner". Det var en spændende release, der bød på både læsning af Indput, men også af håndflader og kaffegrums samt hjælp til livets svære valg gennem tarotkort og kinesisk spådom - en meget okkult fornøjelse.

Læs bladet

åbner pdf i nyt vindue