Posts in Tema: Rus
Hvilken type psykologistuderende er du?

Af Amanda Lambæk og Phillip Dyssegaard 

Kan det virkelig passe, at vi på psykologistudiet kun er i besiddelse af glatte hjerner og aldrig har set andet end indersiden af en bog? For at finde svar på dette spørgsmål, må vi ty til virkelighedens verden og lade empirien tale! Indput er derfor stolt over at kunne præsentere den store Hvilken type psykologistuderende er du?-test!

Read More
Voxpub - Hvem er de nye psykologistuderende?

Af Nina Kjar og Frederik Bjerre Andersen

Indput er taget med på den lokale bar, Stue 11, for at møde de nye psykologistuderende på introugens pubcrawl. Vi lærte, at Danmarks kommende generation af psykologer er svært begejstrede for “hvad fanden, der foregår i hjernen”, at læse andre folks tanker i byen – og måske vigtigst, når alt kommer til alt: At alle problemer kan druknes i tequila og to Wiibroe til en 20’er. 

Read More
Alt det, vi ikke taler om – en guide for nye psykologistuderende

Af Indput-redaktionen

Som ny studerende på psykologi bliver man udsat for en hæsblæsende intro-uge med et hav af forskelligartede aktiviteter, der påkræver sig den studerendes opmærksomhed i form af bl.a. pub crawl, rustur og meget andet. Der er derfor en overhængende fare for, at nogle af de mindre festlige aktiviteter går i glemmebogen. Det kunne jo f.eks. være de ellers udmærkede taler, der blev holdt ved det store velkomst-arrangement i intro-ugen, mandag d. 27. august, hvor både dekanen, institutlederen og studielederen deltog.

Read More
Fremtidens ungdom

Af Amanda Bell

I dette litterære afsnit af ’på opdagelse i fremtiden’ dykker vi ned i ungdommens udsigter. Hvad det vil sige at være ung i dag ændrer sig hurtigere end du kan tage et ’selfie’. Jeg inviterede studieleder for Institut for Psykologi og socialpsykolog Torben Bechmann til en uformel snak om fremtidens ungdom og udfordrede ham til at være fremtidskonspirator for en stund.  

Read More