Posts in Praktik
Working with survivors of human cruelty – Praktik hos Helen Bamber Foundation

Af Ida Marie Ankerfelt

I efteråret 2018 var jeg i praktik som klinisk psykolog hos Helen Bamber Foundation, som er en NGO i London, der arbejder med traumatiserede flygtninge. Jeg vil her dykke lidt ned i de arbejdsopgaver jeg havde og de erfaringer jeg gjorde mig undervejs, med det formål at give lidt inspiration til en af de mange måder, man kan bruge sit praktiksemester.

Read More
Studiejob: Eksperimentator hos Designpsykologi

Tekst af Amanda Jørgensen  

Designpsykologi vil man som psykologistuderende muligvis have hørt om til en forelæsning i kognitionspsykologi under emnet Anvendt kognition. De hjælper kunder med design og forbedring af brugergrænseflader, hvilket er det, brugeren møder i sin interaktion med teknologien. Her lægges der vægt på, hvad mennesker gør, fremfor hvad de siger om et givent produkt.

Read More
Familieskolen tæt på

Af Amanda Lambæk og Anna Cappelen

Et  lille  praktikeventyr  på  Poppelgårdens  Familieskole  er  ved  at  være  forbi,  og  vi  har,  som  praktikanter  igennem  det  sidste  semester,  fået  et  værdifuldt  indblik  i  en  livlig  og  inspirerende  praksis. Derfor  inviterede  vi  det  lille  firepersonersteam  på  Familieskolen  til  en  snak  om  stedets  tilblivelse,  det  teoretiske  fundament  samt  deres  håb  og  visioner  for  Familieskolens  fremtid.

Read More