Posts in Udveksling
Udveksling i New Zealand

Af Johanna Mariam Madsen, stud.psych. 
September 2019

At tage på udveksling som psykologistuderende hvor der er minimal mulighed for frit at vælge, hvilke fag man vil have, kan være en stor udfordring. Men hvis man alligevel kaster sig ud i at få det store puslespil af studieordninger, forhåndsgodkendelser, merit og SU til at gå op, venter der store oplevelser forude. Her kan du læse om, hvad du bl.a. kan opleve ved at tage på udveksling i Wellington i New Zealand. 

Read More
Udveksling i Belgien

Af Karen Damgaard

Og sådan kan jeg se tilbage på et semester, hvor jeg sommetider havde følelsen af at være et fritsvævende blad i en blid efterårsbrise. Og når det ikke regnede, som det kun sjældent gjorde, var dén følelse aldeles skøn og månederne i det belgiske berigende på alle mulige måder – selvom det nu også er godt at komme hjem igen til alt det, der er plantet hér. 

Read More
Udveksling i Bergen

Af Asta Ingemann Jensen

Min beslutning om at tage på udveksling til Bergen var temmelig spontan. Tømmermændene der fulgte med afslutningen på året 2017 havde knapt nok fortaget sig, før jeg få dage inde i januar befandt mig til Universitetet i Bergens velkomstceremoni, der skulle markere begyndelsen på forårssemesteret og mit kommende udvekslingsophold.

Read More
Et udenlandsophold fyldt med smil, massevis af te og britisk pubmad // Mit britiske eventyr

Tekst og foto af Cecilie Maria Lundsgaard, stud.psych

På mit udvekslingsophold i England lærte jeg ikke blot psykologi på en helt ny måde; jeg lærte også en masse om mig selv og verden. Det var en form for dannelsesrejse, hvor jeg oplevede, hvordan jeg kunne klare mig på helt egen hånd i et nyt land. Samtidigt blev min hverdag beriget med et anderledes socialt liv, hvor societies og lokale middage med venner fra hele verden var hverdagskost. Alt i alt et ophold jeg bestemt ikke ville have været foruden. 

Read More
Udveksling i Schweiz - tværfaglighed, kulturpsykologi og naturskønne omgivelser

Af Amanda Lambæk og Phillip Dyssegaard

Mange studerende drømmer om at komme afsted på udveksling, men det er ikke altid let at få overblik over de mange mulige destinationer. For at give lidt inspiration til andre, der overvejer at rejse udenlands som en del af deres studieforløb, har jeg interviewet Phillip Dyssegaard, der netop er vendt hjem efter et udvekslingsophold på 2. semester af kandidaten.

Read More